П`ятниця, 2024-03-29, 17:21:41
                       Методичний кабінет відділу освіти Бородянської райдержадміністрації
Головна Регістрація Вхід
Єдина Країна! Единая Страна!
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії
Рік англійської мови [7]
Новини [39]
Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Педагогічна преса
 
Главная » 2018 » Січень » 24 » Бородянські рятувальники: безпека дітей на першому місці!
13:16:46
Бородянські рятувальники: безпека дітей на першому місці!

23 січня 2018 року інспектори Бородянського РВ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з Бородянським управлінням Держпродспоживслужби у Київській області прийняли участь у нараді Відділу освіти Бородянської РДА та завідуючих дошкільних навчальних закладів Бородянського району.

Перед аудиторією здійснив виступ головний інспектор Бородянського РВ ГУ ДСНС України у Київській області Мариць Іван по питаннях забезпечення належного рівня техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту у дитячих садочках, як об’єктах з масовим перебуванням дітей, та щодо приведення у належний стан об’єктів відомства. Розкрито і питання дотримання правил безпеки вихованцями та вихователями ДНЗ щодо безпечного перебування та відпочинку на водних об’єктах.   З метою своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації та події, що можуть виникнути під час проходження зимового пожежонебезпечного періоду, запропоновано вжити ряд комплексних профілактичних заходів на приведення в пожежобезпечний стан дошкільних закладів освіти.

Особливу увагу звернуто на обладнання дитячих садочків системами протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація, система оповіщення про пожежу та управління евакуюванням та система централізованого пожежного спостерігання), безпечності шляхів евакуації, утримання зовнішнього протипожежного водопостачання, приведення у справний стан електромереж та електроустановок, проходження навчання з питань пожежної безпеки.

Додатково ініційовано розгляд питань щодо правильного інформування та дій при виявленні вибухонебезпечних та схожих на них предметів. Рятувальниками було також надано методичну допомогу щодо розміщення та поновлення куточків з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у навчальних закладах.

 Також по завершенні наради з кожним керівником дошкільного навчального закладу проведено послідуючі інструктажів з дотримання та виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту.

Категория: Новини | Просмотров: 469 | Добавил: Rmk | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів новин
Пошук
Сайт управляється системою uCoz