Четвер, 2024-03-28, 13:47:36
                       Методичний кабінет відділу освіти Бородянської райдержадміністрації
Головна Регістрація Вхід
Єдина Країна! Единая Страна!
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії
Рік англійської мови [7]
Новини [39]
Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Педагогічна преса
 
Главная » 2013 » Листопад » 21 » Країна майстрів
22:30:52
Країна майстрів
  
Дитяча творчість – невичерпна, її живильне середовище – потяг до добра та краси, а ще почуття таємничості, яку дуже хочеться розгадати. Роль керівника-майстра – розбудити в дитині цю фантазію, укріпити творчу свободу та віру у свої сили.

20 листопада 2013 року в рамках Всесвітнього Дня дитини в Клавдіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів загальноосвітніх навчальних закладів Бородянського району проведено дитячий творчий захід "Країна майстрів", в якому взяли участь 157 дітей.


                                                 

Місце проведення вибрано не випадково, адже саме в цьому закладі працюють і творять керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва, яким було чим здивувати присутніх. Своїм досвідом у творчих майстернях ділилися як педагоги закладу, так і батьки, які вміло передавали свої вміння та навички підростаючому поколінню.

Яке свято без музики? Тому під час заходу лунали пісні з дитячих мультфільмів.

З чудовим мистецтвом орігамі ознайомила дітей Барановська О.О., вчила робити вітражі Токарська О.Ю., свої знання з декупажу передавала Мельніченко А.Ю., зачаровувала пісочна анімація під керівництвом Рощупкіної В.П. та Рибалка С.Л.  Вироби з солоного тіста, бісеру навчили робити Давиденко Л.В. та Пашинська Е.А. Чудові ляльки-мотанки, обереги життя виготовляли діти під керівництвом Зелінської Н.О. 

До досвідчених  майстрів долучилися і діти – їх наступники. Майстер-клас з квілінгу було проведено учнями 5 класу для всіх бажаючих, а мистецтвом писанкарства ділилася юна майстриня з 7-А класу Анастасія Зелінська. Крім того, працювала психологічна служба закладу.



Бібліотекар школи Коновалюк Л.М. організувала виставку, присвячену Всесвітньому  Дню дитини.

Під час проведення заходу учасники та гості мали можливість поспілкуватися один з одним, обмінятися досвідом щодо використання тих чи інших методів і форм роботи з дітьми, новинками у застосуванні різних технік тощо. За словами самих учасників, такі заходи дають можливість удосконалити свою професійну майстерність, визначити нові шляхи роботи з дітьми і, як результат, надати дітям можливість творити, фантазувати, мріяти та реалізувати свої мрії в життя.

Просмотров: 492 | Добавил: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів новин
Пошук
Сайт управляється системою uCoz