Четвер, 2024-03-28, 17:01:10
                       Методичний кабінет відділу освіти Бородянської райдержадміністрації
Головна Регістрація Вхід
Єдина Країна! Единая Страна!
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії
Рік англійської мови [7]
Новини [39]
Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Педагогічна преса
 
Главная » 2014 » Травень » 12 » Ми пам’ятаємо Ваш подвиг!
17:22:38
Ми пам’ятаємо Ваш подвиг!

 

Минуло 69  років з тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов мир - довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною - життям, кров’ю, слізьми. Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів. 

 

 У загальноосвітніх навчальних закладах заступниками директорів шкіл з виховної роботи,  класними керівниками для учнів 1-11 класів проведені виховні години, уроки мужності, тематичні уроки пам’яті «Ми славимо мужність і подвиг героїв",   «Ніхто не забутий, ніщо не забуто!», конкурси малюнків. Напередодні Дня Перемоги учні  взяли участь в акції "Ветеран живе поруч",  впорядкували братські могили, відвідали  ветеранів, вдів, дітей війни, привітали  зі святом, надали посильну допомогу, провели  зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

  

Учні  Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Н. Сосніної взяли участь у мітингу-реквіємі, під  час якого почесну варту біля пам’ятника воїнам-визволителям несли старшокласники,  виготовили дошку пам’яті «Вони відстояли Вітчизну в бою» з фотографіями загиблих односельчан,  провели  конкурс малюнків  «69 років Великій Перемозі!». Класні  керівники 2-5 класів    разом з учнями підготували годину пам’яті «Розповім про свого дідуся та бабусю…». 

  

  

Учні Тетерівської гімназії провели конкурси малюнків та творів – мініатюр «Я завжди пам’ятатиму». Для ветеранів та жителів смт Пісківка в актовому залі Тетерівської  гімназії проведено концерт «Ніколи знову. 1939-1945.»

8 травня,  напередодні Дня Перемоги,  учні 1-11 класів Немішаївської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів зібралися на шкільному подвір’ї,  щоб вшанувати пам'ять героїв Великої Вітчизняної війни. Силами шкільного самоврядування  проведено  загальношкільну лінійку "Навіки в пам'яті народній", під час якої відтворено спогади ветеранів  про   страшні дні війни. Пройняті смутком вірші,  образи матерів, солдат, медсестер вразили глядачів,  дали змогу усім присутнім поринути у важку епоху війни. Учні та педагоги школи долучилися до співочого флеш-мобу, виконавши разом військові пісні  "День Перемоги", "Катюша","Журавлі".

 

У Бабинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено виховний захід «Все пам’ятає батьківська земля», оформлено книжкову виставку «Оповідання про війну».

 У Луб»янській ЗОШ І-ІІ ступені відбувся загальношкільний захід «Встеляйте квітами дороги, які ведуть до Перемоги!»,  конкурс малюнків на асфальті «Свято Перемоги».

      

Учні  Бородянських СЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та №2 провели зустрічі з ветеранами війни та учасниками бойових дій,  акції «Ветеран живе поруч», «Забуті могили»; написали твори «Велика Вітчизняна війна в історії моєї родини»,  зібрали  документи, фотоматеріали, звукозаписи та спогади фронтовиків.

Такими заходами учнівські та педагогічні колективи загальноосвітніх навчальних закладів району висловили щиру повагу до учасників тих жахливих подій, віддали  данину пам’яті загиблим воїнам.

Просмотров: 628 | Добавил: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів новин
Пошук
Сайт управляється системою uCoz