Середа, 2024-04-24, 03:55:13
                       Методичний кабінет відділу освіти Бородянської райдержадміністрації
Головна Регістрація Вхід
Єдина Країна! Единая Страна!
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії
Рік англійської мови [7]
Новини [39]
Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Педагогічна преса
 
Главная » 2014 » Травень » 5 » Сцена - мій кумир
11:31:29
Сцена - мій кумир

Літопис життя театральної студії «Дебют» - це історія Тетерівської гімназії, школа виховання громадянина – патріота, моральний дух, честь і слава кожного гімназиста.

Театр для учнів – священний храм, а сцена – кумир, на якій герої вистави живуть по – справжньому. За час свого існування театральна студія неодноразово тішила глядачів різними стилями та жанрами виконання. Діти на сцені вчаться дарувати  радість, зворушувати душу, підносити настрій глядачам.

Жодне загальношкільне свято не проходить без участі театрального колективу. За роки діяльності студії  поставлено  велику кількість театральних вистав, святкових дійств, концертів. Учні виступають перед громадськістю села, району, беруть участь у селищних заходах, є активними учасниками шкільного проекту «Несемо радість людям». Починаючи з 2001 року вихованцями студії зіграно понад 20 класичних п’єс,  численну кількість  загальношкільних  свят та уривків з п’єс. 

Театральна студія «Дебют» визнана кращою серед шкільних  театральних колективів району та є однією з кращих в області. Про це свідчать численні нагороди та відзнаки, виступи перед учнями  загальноосвітніх навчальних закладів району та області.

Студійці – активні учасники та лауреати обласних фестивалів «Театральні обрії», «Театральна вертикаль», переможці обласного фестивалю фольклорних колективів, республіканського конкурсу на краще виконання творів Г. Сковороди, Всеукраїнського фестивалю аматорських колективів «Відродження духовності».

13 років незмінним  керівником студійців є вчитель української мови та літератури Багінська Людмила Панасівна, яка присвятила своє життя сцені, дітям. «Дебют» – це її дітище, яке тримається на фанатичній відданості та ентузіазмі керівника. Незмінним помічником у всіх починаннях  Людмили Панасівни є її дочка,  бібліотекар гімназії – Багінська Леся Вікторівна.

30 квітня 2014 року в Тетерівській гімназії відбулося  свято «Сцена – мій кумир»  з нагоди відзначення та нагородження кращих акторів,  «ветеранів» сцени, танцюристів, декламаторів, сценаристів, костюмерів та активних глядачів.

Вітати студійців прийшли представники громадськості селища Пісківка, відділу освіти, учні,  вчителі, батьки  Тетерівіської гімназії та  Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Н. Сосніної, танцювальний гурт з міста  Бучі.

Глядачі насолоджувалися грою акторів, захоплювалися театральними костюмами,  піснями,  грою на музичних інструментах,  уривками з п’єс.

Шанувальників театрального мистецтва, усіх присутніх в залі  заворожила  атмосфера сценічного дійства та високий рівень акторської гри аматорського колективу.

Просмотров: 511 | Добавил: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів новин
Пошук
Сайт управляється системою uCoz