Четвер, 2024-04-18, 22:53:57
                       Методичний кабінет відділу освіти Бородянської райдержадміністрації
Головна Регістрація Вхід
Єдина Країна! Единая Страна!
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії
Рік англійської мови [7]
Новини [39]
Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Педагогічна преса
 
Главная » 2016 » Лютий » 9 » Технологія створення та використання єдиного інформаційно-освітнього простору в науково-методичній роботі
16:16:47
Технологія створення та використання єдиного інформаційно-освітнього простору в науково-методичній роботі

02.02.2016 р. в Немішаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар  - практикум заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів за темою: «Технологія створення та використання єдиного інформаційно-освітнього простору в  науково-методичній роботі». На семінарі були присутні 26 учасників.

З доповіддю «Хмарні технології  в організації й управлінні науково-методичною роботою в  навчальному закладі» виступила завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Бородянської райдержадміністрації Кукілевська В.М. Директор Немішаївської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів Савченко О.Є. ознайомила учасників семінару з візиткою закладу та поділилася досвідом щодо формування інформаційно-освітнього середовища та здійснення  ІТ-підтримки навчального середовища   закладу освіти».

У методичній екскурсії взяли участь заступник директора з НВР Коршунова Л.П. (Презентація моделі структури і форм методичної роботи в школі), Стонкус Т.В.,учитель інформатики («Створення сайту вчителів інформатики як шлях до формування віртуального  мережевого спілкування»), Примаченко А.В. учитель української мови та літератури (Тестові технології на уроках української мови та літератури), Поліщук Н.С.,  вчитель історії (Персональний веб-сайт  як одна із форм професійного портфоліо  вчителя історії), Шатило І.А. вчитель  початкових класів (Використання можливостей ІКТ – технологій у діяльності вчителя початкових класів та під час навчально-виховного процесу), ВигівськаГ.П., вчитель біології (Методичні основи використання  ІТ –технологій у професійній діяльності вчителя природничих дисциплін), Железна Л.Ю. вчитель хімії , основ здоров'я (Використання інтернет - ресурсу в   методичній роботі для віртуального спілкування в окрузі).

Учасники семінару виконали практичну роботу «Моніторинг результатів методичної роботи з використанням Дропбокса».

Просмотров: 449 | Добавил: osvimar | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів новин
Пошук
Сайт управляється системою uCoz