Середа, 2024-04-24, 23:09:49
                       Методичний кабінет відділу освіти Бородянської райдержадміністрації
Головна Регістрація Вхід
Єдина Країна! Единая Страна!
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії
Рік англійської мови [7]
Новини [39]
Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Педагогічна преса
 
Главная » 2014 » Травень » 14 » День Європи у Бородянському районі
17:44:34
День Європи у Бородянському районі

День Європи — свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу, а також офіційно в Україні у третю суботу травня. У День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

У загальноосвітніх навчальних закладах району під час проведення Дня Європи особлива увага приділена ознайомленню учнів з європейським законодавством, проведенню інформаційних годин «Молодь – крокує до Європи», тематичних  уроків «Наш дім - Європа», виховних годин «Ми разом єдині»,  лекцій, бесід «Етапи виникнення Євросоюзу», «Подорож країнами Європи», «Україна – європейська держава», брейн-рингів  «Європа свободи та демократії», вікторин «Відкриваємо для себе Європу»,  спортивних змагань, присвячених Дню Європи.

Заступниками директорів з виховної роботи, педагогами – організаторами загальноосвітніх навчальних закладів проведені виставки малюнків «Крок до Європи», «За мир на планеті, за дружбу і сміх, за радість і щастя  для діток усіх»,  «Країна в Європі, де я хотів би побувати»; тижні іноземних мов,  випуск та розповсюдження буклетів серед учнів та батьків «День  Європи», конкурс мультимедійних презентацій «Європейські цінності очима учнів».

Класними керівниками навчальних закладів для учнів 9-11 класів проведено виховні години «Україна – демократична держава”, класні збори «Самоврядування – шлях до формування свідомих громадян України», тематичні уроки "Європейський вибір України: перспективи розвитку".

Учителями історії та правознавства для учнів 9-11 класів  проведені диспути «Що таке Європейський союз?», засідання круглих столів, заочні подорожі до Європи «Права дітей в країнах Європи», ігри-вікторини «Відкриваємо для себе Європу».         

У   бібліотеках  загальноосвітніх навчальних закладів району оформлені тематичні викладки літератури  з питань діяльності Європейського Союзу та відзначення Дня Європи, інформаційні експозиції, літературні читання.

 

Просмотров: 535 | Добавил: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів новин
Пошук
Сайт управляється системою uCoz