П`ятниця, 2024-03-29, 02:20:18
                       Методичний кабінет відділу освіти Бородянської райдержадміністрації
Головна Регістрація Вхід
Єдина Країна! Единая Страна!
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії
Рік англійської мови [7]
Новини [39]
Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Педагогічна преса
 
Главная » 2018 » Квітень » 13 » Обласне методичне об’єднання керівників гуртків авіамодельного спорту «Організація сучасного освітнього простору
09:11:49
Обласне методичне об’єднання керівників гуртків авіамодельного спорту «Організація сучасного освітнього простору

12 квітня 2018 року, коли святкується День космонавтики, Бородянський районний центр дитячої та юнацької творчості приймав у себе обласне методичне об’єднання керівників гуртків авіамодельного спорту, головною темою якого стала «Організація сучасного освітнього простору в авіамодельних гуртках як умова ефективного формування професійних компетентностей вихованців».
Керівники авіамодельних гуртків Києва та області з’їхалися у Бородянку, щоб обговорити свої проблеми, стан авіамодельного спорту в регіонах Київщини та організаційно-методичний супровід обласних етапів Всеукраїнських змагань серед учнівської молоді з авіамодельного спорту різних напрямків.


 

Учасників методоб’єднання щиро вітали заступник директора з навчально-методичної роботи Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» Шевченко Людмила Миколаївна, депутат Київської обласної ради Єрко Галина Георгіївна, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Гапоненко Наталія Володимирівна.

Про історію авіамоделізму в Бородянському районі присутнім розповів суддя міжнародної категорії з авіамодельного спорту, член Асоціації авіамоделістів, перший керівник авіамодельного гуртка Петунін В’ячеслав Володимирович, а директор Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості Двораківська Наталія Анатоліївна познайомила з діяльністю закладу в цілому та з розвитком науково-технічного напряму, як запоруки успішної профорієнтації та соціалізації вихованців гуртків.


 

Теоретичні та практичні основи авіамодельного спорту представили керівник обласного методоб’єднання керівників гуртків з авіамодельного спорту Садомов Віктор Анатолійович, керівник авіамодельного гуртка Станції юних техніків міста Білої Церкви Конченко Дмитро Вікторович. А керівник гуртка «Авіамодельний» Бородянського РЦДЮТ Рошак Микола Миколайович показав чудовий майстер-клас «Технологія виготовлення радіокерованої моделі СУ-37» з практичним показом.


 

Методоб’єднання відбулося -  і, сподіваємося, що авіамоделізм буде розвиватися і на Бородянщині, і на Київщині, а наші вихованці неодноразово будуть переможцями.

Просмотров: 485 | Добавил: Rmk | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів новин
Пошук
Сайт управляється системою uCoz